In 1997 richtte Filip de eenmanszaak 'Manufactu' - met de hand gemaakt - op. Met liefde voor het vakmanschap werden meubelen en interieurprojecten op maat gerealiseerd. Kwaliteit, functionaliteit en puurheid zijn eigenschappen waaraan elk resultaat moet voldoen.

In 2006 stapte Stefan, Filip's broer, in het bedrijf. Vandaag zijn ze beiden zaakvoerder van bvba EEMAN bis.

Naast het realiseren van meubilair en interieurprojecten werd ook buitentimmerwerk een deel van hun werkzaamheden. De grote verscheidenheid aan projecten bewijzen dat ze in verschillende stijlen thuis zijn. Het gebruik van ecologische en duurzame materialen is een must, de aandacht voor een gedetailleerde afwerking hun belangrijkste troef. 

Een aangename en gezonde leefomgeving creëren vinden wij belangrijk. Je huis op een milieuvriendelijke én degelijke manier isoleren en zorgen voor een correcte luchtdichting zijn dan ook van cruciaal belang. Reeds jarenlang bezitten wij de erkenning als plaatser van cellulosevlokken (i3), en sinds begin 2017 is ons bedrijf ook gecertificeerd als aannemer van binnenhuisisolatie. 

Wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van de isolatiewerken zodat u, als klant, heel wat bespaart op uw energiefactuur. Bovendien kan je bij de overheid enkele interessante premies aanvragen. Laat je de werken uitvoeren door een erkend aannemer, dan geniet je van hogere premies.